aan de bar

aan de bar

zondag 10 april 2011

wedstrijden

Yannick had 3 april weer een dag met wedstrijden staan. Hij wilde ook niet kiezen welke van de 2 hij moest laten vallen. Of het judo laten vallen of het zwemmen laten vallen. Gelukkig was het ene al in de morgen vroeg en het andere in de middag laat. Dus voor deze ene keer mocht hij ze alletwee doen.
Dus in de ochtend naar Maasluis voor een wedstrijd judo. Yannick was toch wel erg zenuwachtig en zat te huilen van de buikpijn, nee hij wilde niet afzeggen, hij wilde de wedstrijd doen. Nou hij heeft hem gedaan. Van de 4 wedstrijdjes heeft hij er 2 gewonnen (waarvan 1 Ipon) en 2 verloren. Hij heeft nu een Obi poppetje en dan kan hij tijdens de wedstrijden punten verdienen om een andere kleur band te krijgen. Bij 10 punten krijgt hij de gele band en ga zo maar verder tot de 60 punten en dan heeft hij de zwarte band.


's Middags moest hij in Rijswijk zwemmen. 25 meter schoolslag en 25 meter vrije slag. Ook met het zwemmen deed hij het goed, hij is nu langzamerhand zijn technieken aan het verbeteren.

Hij heeft het allebei goed gedaan en we zijn zeker supertrots op hem.

3 opmerkingen:

tiki zei

Leuk Yannick dat je weer punten hebt gehaald voor je gele band
Mama heeft weer mooie foto's gemaakt.
Liefs Oma en Opa

ton van rijswijk zei

Terecht zijn jullie trots op deze zoon, die liefst twee sporten doet. Alleen: hoe staat het eigenlijk met wielrennen?

monsters zei

Wielrennen doet hij nu ook weer langzaam aan wat meer, hij wil zeker de 9 wielerkoersen meedoen met de dikke banden race. Ben benieuwd wat het wordt met hem.